22 Mayıs 2011 Pazar

Xperia X10 Mini Pro

SE Xperia X10 Mini Pro


Sony Ericsson Xperia X10 Mini cep telefonunun incelemesini asagida bulacaksiniz. Islevselligi ve son kullanicinin beklentisine yönelik özellikleriyle editörlerimizden fiyat / performans ödülünü alan Xperia X10 Mini Pro, küçük olmasina karsin oldukça gelismis bir Android cep telefonu olarak karsimiza çikiyor.









Telefon Tipi: Çok Yönlü Telefon


pozitifPozitif Özellikleri: 2,55inç 240 x 320 piksel çözünürlüklü kapasitif dokunmatik ekran, siyah / kirmizi / inci beyazi renk seçenekleri, 128Mb dahili telefon hafizasi ve 16Gb ‘a kadar microSD destegi, 5Mp flasli ve otofokuslu kamera, Android Market, Youtube ve sosyal aglar, kaliteli 3D oyunlar, ANT+ teknolojisi ile ssaglik ve spor ürünlerine erisim, NeoReader ile berkod tarama, Bluetooh, wireless, dahili GPS alici, QWERTY klavye, çevirdiginiz yöne ekranin otomatik dönme özelligi, 600Mhz islemci.


negatifNegatif Özellikleri: Telefon hafizasi biraz daha fazla olabilirmis, 16Gb yerine 32Gb microSD destegi verilebilirmis, küçük bir cep telefonu için 120gr agirlik biraz fazla olmus.


teknikTeknik Özellikler: Sony Ericsson Xperia X10 Mini Pro, cebinde küçük bir telefon tasimak isteyen, ama olmusken Android olsun bir de klavyesi olsun diyen kullanicilarin tüm beklentilerini karsilayacak teknik özelliklere sahip bir model olarak üretilmis.


Sezgisel ve kapasitif dokunmatik ekranin dört tarafinda bulunan ikonlar sayesinde istediginiz araçlara hizli sekilde ulasabiliyorsunuz. Telefonun menü ve islem geçisleri oldukçe yeterli düzeyde. Küçük olmasindan dolayi ekrani 2,55inç olarak hazirlanan X10 Mini Pro, yüksek dokunmatik hassasiyeti sayesinde oldukça kolay bir kullanima sahip.


Android Market üzerinde yüklü gelen cihaz bu sayede sizi uygulama arama zahmmetinden kurtarmis durumda. 100 binin üzerindeki uygulamalar arasindan dilediginizi kurabileceginiz cihaz, ayni zamanda Wi-Fi ve GPS destegi ile de oldukça saglam bir alt yapiya sahip.


Mesaj yazarken QWERTY klavye kullanmayi seviyorsaniz, mini bir klavyesi olan Xperia X10 Mini Pro sayesinde daha rahat mesajlar yazabilirsiniz. Bununla birlikte cihazda gelen 5Mp kameranin fotograf çekimi oldukça kaliteli seviyede.


malzemeMalzeme: Dis kasasinin kaplamasi oldukça saglam hazirlanmis olan Sony Ericsson Xperia X10 Mini Pro, ayni zamanda küçük olasina karsin oldukça rahat sekilde ele oturuyor. Ancak eliniz çok büyükse, telefon biraz küçük kalabilir.


tasarimTasarim: Oldukça sik ve gözalici tasarima sahip Xperia X10 Mini Pro, üç farkli renk seçenegi sunmakta. X10 Mini ve Yendo ile benzer tasarima sahip cihaz, ayni zamanda profesyonel tasarimli bir klavyeye sahip.


performansPerformans: 600Mhz islemci hizina sahip X10 Mini Pro, bu sayede üzerinde gelen ve sizin yükleyeceginiz oyun ve uygulamalari rahat kaldiracak sekilde tasarlanmis. Telefon ayrica tam dolu batarya ile 4 saat konusma ve 285 saat bekleme süresi sunuyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder