22 Mayıs 2011 Pazar

HTC Desire Z Cep Telefonu

HTC Desire Z Foto
HTC Desire Z akilli cep telefonunun incelemesini okuyacaksiniz. Android 2.2 isletim sistemini kullanan cihaz, teknik ve donanimsal olarak oldukça güçlü bir alt yapiya sahip. Telefon özellikle is adamlari ve yogun internet kullanicilari için büyük bir avantaj saglamis.

pozitifPozitif Özellikleri: 3,7inç 480 x 800 16 milyon renkli dokunmatik ekran, kaydirinca açilan QWERTY kalvye, 800Mhz islemci, Android 2.2 (Froyo) ile HTC Sense, 1,5Gb dahili telefon hafizasi, 512Mb RAM, flasli ve otofokuslu 5Mp 720p HD video çekebilen kamera, g-sensör / dijital pusula / yakinlik sensörü / isik ambiansi sensörü, Bluetooth 2.1 ile EDR ve A2DP, entegre sosyal aglar, wireless, dahili GPS alici.
negatifNegatif Özellikleri: HTC çikardigi son modellerde genel olarak 1Ghz ve üzeri islemci kullanmisken, bu telefonda da ayni özelligin olmadini beklerdik, ön tarafta görüntülü konusma için kamera bulunmuyor.
HTC Desire Z Klavye
teknikTeknik Özellikler: HTC Desire Z, kayan kapagi altindaki QWERTY klavyesi, Android 2.2 isletim sistemi sayseinde verdigi Adobe Flash 10.1 destegi sayesinde, özellikle is yasamini kolaylastirmak isteyen kullanicilara yönelik, oldukça fonksiyonel bir cep telefonu.
1,5Gb dahili hazfizaya sahip cep telefonu, bu sayede sizi dogrudan dogruya microSD kullanma zorunlulugundan da kurtarmis oluyor. Bununla birlikte Android 2.2 isletim sistemi sayesinde indirebileceginiz binlerce uygulama ve oyunu dahili hafizada depolayabiliyorsunuz.
5Mp kameraya sahip cihazin fotograf çekim kalitesi oldukça tatmin edici düzeyde. Dahasi, 720p HD (DVD kalitesi) video çekmenize de olanak saglanmis durumda.
Desire Z ‘nin bir diger özelligi de ekran altindaki zoom / yakinlastirma alani. HTC’nin eski modellerinde oldukça sik gördügümüz bu özellik, Desire Z ile geri dönmüs gibi görünüyor.
malzemeMalzeme: HTC’nin asla ödün vermedigi malzeme kalitesi gene kendini göstermis durumda. HTC Desire Z, ele oturan ve güven hissi veren saglam bir kasaya sahip olarak üretilmis.
tasarimTasarim: Gerek kayan kapagi, gerekse yan ve ön yüzü açisindan oldukça profesyonel ve sik bir tasarima sahip olan HTC Desire Z, sadece is adamlarinin degil, normal kullanicilarin da ilgi odagi oldu.
performansPerformans: 800Mhz ve 512Mb RAM ‘e sahip cihaz, uygulamalar üzerinde oldukça performansli. Bununla birlikte Desire Z, tam dolu batarya ile 590 dakikaya kadar konusma ve 430 saate kadar bekleme süresi sagliyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder