22 Mayıs 2011 Pazar

Samsung B6520 Cep Telefonu


Test merkezimize konuk ettigimiz Samsung B6520 Omnia akilli telefon incelemesini asagida bulacaksiniz. Windows Mobile isletim sistemi kullanilan B6520, klavyesi ve islevselligi ile oldukça basarili bir smartphone.


pozitifPozitif Özellikleri: Microsoft Office Mobile 2010, Google Maps™ ile dahili GPS alici, bilgisayarla hizli ve kolay döküman ve e-mail senkronizasyonu, ergonomik QWERTY klavye, 3D müzik ses sistemi, Windows Mobile 6.5 Standart isletim sistemi, 528MHz islemci, wireless, 200Mb dahili hafiza ve 16Gb ‘a kadar genisleme, kisisel bilgi yönetimi araçlari.
negatifNegatif Özellikleri: 2,4inç ekran için 64k renk destegi sunulmasi, 2Mp kameranin yetersiz olusu, farkli renk seçeneklerinin olmayisi, parlak arka kapak kullaniminda parmak izlerinin belirgin sekilde kalmasi.
teknikTeknik Özellikler: Samsung B6520 Omnia akilli cep telefonu, özellikle is yasamini kolaylastirmak isteyenlere yönelik gelistirilmis. QWERTY klavyesi yazma hizinizi arttirirken, ayni zamnda Microsoft Office döküman ve e-mail senkronizasyonu yapilabiliyor. Windows Mobile 6.5 Standart isletim sisteminin is odakli avantajlarindan yararlanan cihaz, ayni zamanda dahili GPS alici ve wireless bulunduruyor. 2Mp kamerasinin yeterli oldugunu söyleyemesek de, anlik fotograflar için kullanilabilir. Bununla birlikte dahili 200Mb hafizaya sahip cihaz ayni zamanda 16Gb ‘ a kadar microSD destegi vermekte.
malzemeMalzeme: Oldukça kaliteli bir malzemeye sahip Samsung B6520 Omnia smartphone, saglam bir kasa ve stabil tus takimina sahip. Telefon elinizde oldukça kararli ve ek noktalari hareket etmeden duruyor.
tasarimTasarim: Sik turuncu / siyah tasarimi ile editörlerimizden bu konuda da tam not alan Samsung Omnia 652, Monte cep telefonlarinin tarzindan esinlenmis. Sadece is adamlarina degil, böylece gençlere de hitap etmis.
performansPerformans: Tam dolu batarya ile 600 saate varan bekleme ve 6 saate varan konusma süresi sunan Omnia 652, 528Mhz islemcisi ile oldukça performansli bir akilli telefon olarak karsimiza çikiyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder