22 Mayıs 2011 Pazar

LG Optimus 2X Cep Telefonu

LG Optimus 2X Incelemesi
LG Optimus 2X P990 Android akilli cep telefonu incelemesini asagida okuyacaksiniz. LG tarafinda en sonunda piyasaya sürülen ürünün tanitimini bir süre önce sitemizden yapmistik. Optimus 2X ‘in, piyasadaki en güçlü modellerden biri olarak karsiniza çikacagini söylemek isteriz.

pozitifPozitif Özellikleri: 4inç 480 x 800 piksel TFT LCD kapasitif – çoklu dokunmatik 16 milyon renkli ekran, NVIDIA Tegra 2 Dual-Core çift çekirdekli 1Ghz islemci,  1080p Full HD çekim yapabilen 8Mp dokunmatik fokuslu, yüz taniyan ve gülümseme yakalayan kamera, 1,3Mp ön kamera,  Android 2.2 isletim sistemi ile Adobe Flash 10.1 destegi, Divx / Xvidvideo oynatabilme, 8Gb dahili hafiza, Wi-Fi, dahili GPS alici, HDMI ile TV baglantisi, micro USB.
negatifNegatif Özellikleri: Açikçasi editörlerimiz tarafindan LG Optimus 2X için eksik denilebilecek bir özellik bulunamadi. Tabii ki bu kullanici degerlendirmesine göre, kisiden kisiye farklilik gösterebilir.
teknikTeknik Özellikler: LG Optimus 2X P990, bir cep telefonundan bekleyebileceginizin ötesinde bir ürün olarak karsimiza çikiyor. Oldukça ince olmasina karsin, NVIDIA Tegra 2 1Ghz islemci kullanan cihazin performansi mükemmel seviyede.
Optimus 2X ‘in en büyük özelliklerinden birisi, 1080p Full HD çekim yapabilmesi. 8Mp kameraya sahip cihazin kamera özellikleri profesyonel olarak hazirlanmis. Sadece video kalitesi degil, fotograf kalitesi de çok yüksek olan ürün, size genis bir çekim modu sunuyor.
NVIDIA Tegra 2 1Ghz islemcisi ile dünyanin ilk çift çekirdekli telefonu olarak piyasaya lanse edilen ürün, multitasking denilen çoklu islem yapabilme özelligine sahip. G-sensör gibi teknik özellikleri de olan cihaz, oyun ve uygulamalar için oldukça iddiali bir model.
Android 2.2 ile gelen Optimus 2X, Adobe Flash 10.1 destegi de vermekte. Çok büyük ihtimal, cihaz Android 3 sürümünü de destekleyecektir. Çünkü islemci performansi bunu çok rahat kaldirabilir seviyede seçilmis. Böylece üst sürümlere de LG çoktan hazirlanmis.
Web deneyimi oldukça iyi olan P990, ayni zamanda wireless ve GPS destegine de sahip. Bu sayede birçok özellige erisiminiz daha kolay ve zevkli hale gelmis.
malzemeMalzeme: LG ‘nin en iyi modellerinin basini çeken Optimus 2X, buna bagli olarak da oldukça özenilmis bir dis kaplama ile hazirlanmis. Telefon ele tam oturuyor ve oldukça saglam bir izlenim veriyor.
tasarimTasarim: Sadece sik degil, ayni zamanda profesyonel bir çizgide tasarlanan LG Optimus 2X, oldukça gösterisli ve gözalici bir cep telefonu. Ince olusu ise ayri bir güzel özelligi.
performansPerformans: NVIDIA Tegra 2 1Ghz çift çekirdekli islemci kullanan cihazin performansi oyun ve uygulamalar üzerinde mükemmel seviyesine ulasmis durumda. Dahasi, 1500mAh bataryaya sahip cihaz, bu sayede islemcisinin ihtiyacini pil süresinden ödün vermeden karsilamayi seçmis.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder