4 Eylül 2010 Cumartesi

Nokia X6 8GB


Dokunmatik ekranlı mükemmel bir eğlence ve sosyal ağ telefonu.
Sevdiğiniz müziğin, fotoğrafların, filmlerin, oyunların ve uygulamaların keyfini daha çok çıkarın. Ovi Mağaza'dan yeni oyunlar ve uygulamalar edinin. 
Geniş dokunmatik ekranla web'de ve medya içerikleriniz arasında hızlı ve net gezinti.
Ana ekranınızda sosyal ağlardan canlı güncellemeler alın ve istediğiniz her yerden her zaman medyanızı paylaşın. 

3 Eylül 2010 Cuma

Samsung S 5503

Samsung S5503 ile arkadaşlarınızla ve çevrimiçi olan sosyal çevrenizle iletişiminizi sürdürün. Hem şık tasarımı hem de rahat kullanımı ile dikkat çeken Samsung S5503 yüksek hızlı 3G bağlantı, gelişmiş multimedya uygulamaları sağlıyor ve sosyal ağ sitelerine kolay bağlanma ve doğrudan resim yüklemenize imkan sunuyor.


Xperia X10

Xperia™ X10 dokunmatik ekran telefonunuzu çıkarın, sonsuz düğmesine basın ve hepsinin arkadaşlar,sanatçılar ve daha fazlasının keyfini sürün.


Sony Ericsson Timescape™ bir kişiyle olan tüm iletişiminizin tek bir alanda toplanmasını sağlar. Facebook™, Twitter™, e-postalar, fotoğraflar, metin mesajları - tümü tek bir alanda toplanır, böylece neler olup bittiğini görmek için birçok farklı uygulamayı bir arada açmanıza gerek kalmaz.


Xperia™ X10 bir fotoğraftaki yüzlerden beşini tanır ve bunları otomatik olarak telefonunuzdaki arkadaşlarınız alanı altında saklar.



Nokia 5250 Cep Telefonu

Bu zarif dokunmatik ekranlı telefonda müziğe, oyunlara, uygulamalara ve sosyal ağlara hızlı erişim.
Koleksiyonunuzu hızlıca erişmek için Medya Çubuğu’na dokunun ve istediğiniz an yeni müziğe erişin. Ovi üzerindeki müzik mağazası oynatıcıya tümüyle entegredir.
Doğrudan ana ekrandan erişmesi kolay olan Facebook, MySpace ve hi5 uygulamalarıyla arkadaşlarınıza her yerden yakın olun.
Uygulamalar, oyunlar, videolar, duvar kağıtları ve pek çok başka şey için ana ekrandan Ovi Mağaza’ya kolayca erişin.